Acasa/Lenjerii de Pat/Lenjerii Bumbac Satinat Lux Ranforce

Lenjerii Bumbac 100% Satinat Lux Ranforce

Dormitorul este un mic regat de intimitate și relaxare. În pat trebuie să te simți bine din toate punctele de vedere, astfel încât este esențial ca Lenjeria de Pat să fie fără îndoială calitativă. Zona patului nu trebuie subestimată, fiecare detaliu atent ales, ne ajută să avem o odihnă liniștită.

Înainte de a vorbi despre Bumbacul Ranforce trebuie să înțelegem de ce este atât de important bumbacul simplu. Bumbacul este, un material delicat rezultat prin egrenare pentru obținerea pufului de bumbac, fiind una dintre cele mai folosite fibre naturale cultivate de catre om.

Bumbacul este un material cu o suprafață moale și plăcută la atingere, motiv pentru care pielea nu este agresată în niciun fel. Fiind un material 100% natural, este indicat chiar și pentru persoanele cu afecțiuni alergice. Faptul că este biodegradabil, aduce un plus valoare acestui material, protejând mediul înconjurător. Țesătura poate fi curățată la temperaturi foarte ridicate, fără a afecta durabilitatea și calitate sa.

Cu toate că bumbacul este cel mai popular material textil, există o categorie de bumbac mult mai rezistentă și anume Bumbacul Ranforce.

Bumbacul Ranforce are firul mult mai fin, iar densitatea țesăturii este mult mai mare. Bumbacul Ranforce reprezintă combinația perfectă între calitate și accesibilitate. Acest material dintr-o fibră naturală, proaspăt, versatil și sofisticat, dă o notă seducătoare și elegantă. Bumbacul Satinat Ranforce este un material de o calitate garantată. Având o textura moale și fină, în culori vibrante și de durată, Bumbacul Satinat Ranforce va satisface și pe cei mai pretențioși dintre noi.

Vă invităm să vă răsfățați alegând Lenjeria de Pat potrivită.