Lenjerii de Pat Croite la Comandă

Dormitorul este un mic regat de intimitate și relaxare. În pat trebuie să te simți bine din toate punctele de vedere, astfel încât este esențial ca Lenjeria de Pat să fie fără îndoială calitativă. Zona patului nu trebuie subestimată, fiecare detaliu atent ales, ne ajută să avem o odihnă liniștită.

SereDesign.Ro vă oferă oportunitatea de a vă crea o Lenjerie de Pat personalizându-vă dimensiunile fără a neglija stilul. Deja din vremea vechilor egipteni era cunoscută influența culorilor asupra emoțiilor, pe parcursul istoriei studiile au confirmat faptul că designul joacă un rol fundamental în dispoziția noastră. Roșul exprimă pasiune, albastrul influențează seninătatea, galbenul transmite pozitivitate și energie.

Cei care iubesc romantismul pot opta pentru un model floral.

Dacă dorești un dormitor inspirat din peisaje îndepărtate alege o lenjerie în culoarea chihlimbarului, inspirat de culorile pământului, de la maro la ocru. Cei cu o personalitate puternică se pot decide pentru culori închise, aducând misterul în dormitor și exprimând totodată eleganța.

Bumbacul Ranforce reprezintă combinația perfectă între calitate și accesibilitate. Acest material dintr-o fibră naturală, proaspăt și versatil, în combinație cu satenul sofisticat care dă o notă seducătoare și elegantă dau naștere Bumbacului Satinat Ranforce, un material de o calitate garantată. Având o textura moale și fină, în culori vibrante și de durată, Bumbacul Satinat Ranforce va satisface și pe cei mai pretențioși dintre noi.

Vă invităm să vă răsfățați alegând Lenjeria de Pat potrivită.

Go to Top